Topp 10 bästa affiliate nätverk

Lista över de bästa affiliatenätverken

Idag har det nåtts en punkt då du som vill tjäna pengar på Internet har många möjligheter. En av dessa är att bli en affiliate, och erbjuda produkter och tjänster från andra företag på din hemsida eller via e-postmarknadsföring. Det är dock många som redan sysslar med denna verksamhet och i stort sett är det ett krig där det gäller att välja de bästa strategierna och programmen för affiliate verksamhet.

I mångt och mycket handlar det om det affiliate program som du väljer. Här är valmöjligheterna oändliga, men det finns några som är bättre än andra. Vi samlar ihop de bästa affiliatenätverken här i detta inlägg:

Bästa affiliate program

Ett av valen som du har är att satsa på de största. Kanske är det inte de som ger mest per konvertering, click eller lead, men med antalet intressenter kommer du ändå att få chansen att med rätt marknadsföring lyckas tjäna bra med pengar. Här finns det några bra möjligheter med de tre nedan:

Utländska affiliate nätverk

Kindred Affiliates: Casino och spel. Program med bra provision. Många annonsörer för svenska marknaden. Rekommenderas!
AdsNinja: Program för Sverige och många andra Europeiska länder.
Sharesale: Program med betalning per försäljning.
Clickbank: Program med betalning per försäljning.

Det finns även de som ger betalt per klick eller per besök på en annons, vilket egentligen är precis samma sak. En av de största internationella affiliate programmen inom detta område är shineads.net.

Topp affiliate nätverken

När det kommer till andra stora affiliate nätverk handlar det mycket om E-bay partner network och Comission Juction, som är mycket stora och seriösa affiliate nätverk. Förutom detta finns det även några bra svenska nätverk att välja på för dig som vill ha den svenska marknaden som annonsörer på din hemsida. Här finner du de fyra största och kanske bästa:

Svenska affiliate nätverk

Adrecord: En klar favorit bland svenska affiliate nätverk med många olika val.
Adtraction: Bra nätverk med många annonsörer och bra provision.
Affiliator: Ett svenskt affiliate nätverk med fokus på användarvänlighet och support.
Awin: Många annonsörer och bra provision.
Scandic Partners: Ett helsvenskt affiliate nätverk med provisioner på mellan 20-30 procent.
Double.net: Bra nätverk med bra provision och många annonsörer.

Nu har du 10 st olika nätverk att välja mellan, och det är bara att hoppa på tåget. Nu har du bara din marknadsföring att optimera för att lyckas med affiliate verksamheten.