Tjäna pengar på guld – Sälj ditt guld

Tjäna pengar på guld – Sälj ditt guld

Vill du tjäna pengar på ditt guld?

Sälj ditt guld för extra pengar!

Tjäna pengar genom att sälja sitt guld är relativt vanligt idag. Det är många som har upptäckt fördelen med att sälja sitt guld och få in ett extra tillskott till kassan. Både ung och gammal har sålt guld på Internet de senaste åren nu.

Jag har själv sålt guld och tjänat pengar för ca ett halvår sedan. Det var smidigt och jag fick pengar direkt. Alla nöjda alla glada.

Vill du tjäna pengar på ditt guld?

Vilket guld kan du tjäna pengar på?

tjäna pengar på guldDet finns flera kategorier guld som du kan få betalt för. Alla kategorier guld får du betalt för. Det är bara priset som skiljer. Ju högre karat. Desto mer betalt för ditt guld.

Ligger ditt guld bara och skräpar i en byrålåda eller har du tröttnat på ditt guldarmband, så kan du ju lika gärna få betalt för det. Det är ju pengar som bara ligger och skräpar kan man säga.

Guld är nog den mest eftertraktade metallen som finns idag. Guldpriset har ökat enormt de senaste åren. detta har gjort att det är enkelt att tjäna pengar på guldet man har hemma i byrålådan. Har du guld du inte har någon användning för eller behöver du pengar snabbt, då finns det pengar att tjäna på ditt guld.

Bäst guldpriset

Den lättast och bästa platsen att hitta ett förmånligt guldpris är internet. Information om aktuella guldpriser går inte bara lätt att hitta, dessa uppgifter är dessutom mycket enkla att jämföra med varandra.

På så vis kan du försäkra dig om att du får bästa pris på guld, oberoende av om du ämnar köpa eller sälja. Internet är även det bästa sättet att sälja ditt guld.

Priset på guld är idag mycket högt om man ser historiskt och det är ingen fara att du skall göra en dålig affär. Guldet står högt!

Hur gör jag för att sälja guld?

Det finns idag flera olika alternativ för dig som vill sälja guld. Utbudet av olika tjänster är otroligt brett och det gör därmed att du har relativt lätt för att få ett bra pris på ditt guld då det finns många intresserade köpare.

Huruvida du helst sköter affärerna över internet till ett företag som håller till på annan ort, eller hos någon lokal uppköpare i din stad är helt upp till dig. Det är dock självklart smart att höra med flera olika uppköpare så att du får ett så bra pris som möjligt.

Se till att du handlar med en stor och erfaren firma när du skall sälja ditt guld. Jag har nämner det i denna artikel. Jag föredrar alltid smsguld.se. De har alltid varit seriösa när jag haft med dem att göra.

På nätet finns det ett flertal olika företag och webbplatser som köper upp guld och vissa utav dessa har även egna butiker. Är du osäker på grund av att du endast har internetkontakt med din uppköpare kan det vara smart att t.ex. söka på recensioner på just denna uppköpare.

Känner du att något är oklart är det självklart bara så enkelt som att du vänder dig till någon annan istället. Jag har själv sålt en del guld genom åren och jag rekommenderar alltid smsguld.se. De är stora och erfarna i guldbranschen.

De känns säkra och man får alltid utbetalt de pengar man skall ha!

Vilket guld kan jag sälja?

Du kan i princip allt guld går att sälja. Du kan sälja, guldarmband, klockor, tandguld, broscher med guld, eller andra smycken du har hemma. Allt som är guld går att sälja. De tar emot allt slags guld. Så var inte så nogräknad. Det får firman avgöra om de tar emot ditt guld eller inte.

Hur mycket pengar kan jag tjäna på guldet?

Detta är självklart olika beroende på vem som köper ditt guld. Du får dock bra betalt numera hos alla de stora inköparna av guld. Du skall ju sälja guld av hög karat. Så hög som möjligt. 24 karat är den högsta karaten och har du sådant guld kan du verkligen kamma hem bra med pengar på ditt guld.

Smycken brukar vara gjorda av en lägre karat, då de blir så tunga annars. Allt guld är bra guld när du skall sälja det, så ta med alla former av guld du har hemma.

Smycken är vanligt, men även tandguld säljs numera ofta till upp köpare av guld. Tandguld är extra bra att sälja, då du sällan använder det till något. Ett guldarmband eller annat smycket går att bära, medan tandguld bara ligger och skräpar.

Vitt guld

Många gulduppköpare köper även vitt guld, vilket egentligen inte är riktigt guld. Vitt guld är egentligen en legering av guld och någon eller några andra metaller än silver och koppar, t.ex. nickel eller palladium. Dock är vanligt rent guld basen i dessa legeringar; guldet utgör oftast ungefär 75 % av produkten.

För att uppnå den vita färgen brukar legeringen också få utstå rodinering, vilket är en behandling som behandlar ytskiktet och gör det mer vitaktigt än vad vitt guld egentligen är. Men självklart finns det icke-rodinerat guld också, det har en något mer gråaktig ton än det rodinerade vita guldet.

Trots att vitt guld är en framställd legering är det attraktivt på guldmarknaden och det går att sälja utan problem. Det vita guldet förekommer främst i form av olika smycken.

Tjäna pengar på guld på nätet

Att sälja sitt guld till en firma på nätet är idag det vanligaste sättet folk tjänar pengar på guld på. Förr var det ibland svårt att hitta en bra upp köpare av guld, men numera är det enkelt via Internet.

Det är bara att beställa ett paket, brev eller kit, så skickar du in ditt guld i förpackningen och sedan får inom en kort tid pengar insatt på ditt konto. Smidigt och enkelt!

Som vi nämnt ovan. Ta med alla former av guld som du vill sälja till din gulduppköpare. Upp köparen få välja om han eller hon vill ta emot ditt guld. Vad det är värt och hur mycket pengar du kan tjäna på guldet. Avgör inte det hemma utan skicka med allt guld till gulduppköparen.

Sälj ditt guld!

Smycken och klockor gjorda av guld

Vanligt hederligt guld, som är i form av smycken och klockor, köps naturligtvis. Det spelar heller ingen roll om guldet har hög eller låg karat, men kvaliteten påverkar självklart priset. Guld med mycket karat i får du mer för än guld med låg karat.

Vad du bör tänka på när du säljer smycken och klockor är dock att många uppköpare endast betalar för guldet i sig, och inte för stenar och dylikt. Är det vackra och värdefulla stenar i ditt smycke bör du därför ta ur dessa.

Om det rör sig om något antikt smycke kan det också vara klokare att sälja det till någon som köper upp antikviteter istället, då du kanske kan få ett högre pris där för det intakta smycket.
Det är alltså bra att ha lite koll på karat, ålder, värde och eventuella värdefulla stenar.

Är du osäker kan du självklart vända dig till någon som är kunnig på ämnet, t.ex. en guldsmed, för en utvärdering av ditt smycke eller din klocka.

Se nu till att omvandla dina gamla smycken eller ditt gamla tandguld till pengar.

Tjäna pengar på guld!

Sälj ditt guld på nätet!

Lämna ett svar

Stäng meny