Tjäna pengar med payson – Tips

Tjäna pengar med payson – Tips

Skall du tjäna pengar med Payson?

Hur använder du Payson?

Payson är ett av de mest använda betalsätten för Internet i Sverige. Det är en säker mellanhand när man skall utföra betalningar på nätet. Tiotusentals svenskar betalar med Payson varje dag och det är säkert och ett smidigt sätt att använda sig av när man handlar eller säljer varor och produkter på Internet.

tjäna pengar med payson tips

 

 

 

 

I denna artikel skall jag visa vad payson kan göra för dig och din Internet handel.

Skaffa Payson konto gratis.

Vad är Payson konto?

Det är ett säkert sätt att betala, skicka pengar, ta betalt och använda som betalningssystem för din webbsida eller på tex Tradera. Det är ett välkänt svenskt företag som har arbetat sedan 2004 med betalningar på nätet. Med Payson är du trygg.

Hur fungerar payson?

Payson är en helhetslösning när det kommer till betalningar på Internet. Du kan använda det som privatperson eller som företagare.

Betala
Skicka pengar/betala
Du kan skicka pengar till kompisar eller betala säljare som du handlat med på Internet. Du kan också betala i tusentals e-butiker som är anslutna till Payson. Det är säkert och det är tryggt.

Betala Traderafaktura
Betala dina auktionsavgifter till Tradera med pengar från ditt Paysonkonto. Ett av de vanligaste sätten på hur folk dagligen använder Payson i Sverige.

Massbetalningar
För dig som vill göra flera betalningar på en gång. Du gör det enkelt genom att ladda upp en fil med belopp och mottagarnas e-postadresser. Sedan skickar du ut betalningar till alla på en gång.

Paysongaranti för köpare
Nätbedragarnas fiende nr. 1 – Använd Paysongarantin så slipper du riskera att bli lurad. Pengarna överförs inte till säljaren förrän du kontrollerat att du fått rätt vara.

Detta gör att dina köp blir trygga på nätet. man vill inte bli lurad och detta är ett av sätten du kan använda dig av för att vara trygg.

Skicka pengar till dina Facebookvänner
Med Payd by Payson kan du enkelt skicka pengar till dina Facebookvänner direkt från din telefon. Snabbt och enkelt.

Ta betalt
Begär betalning via e-post
Efter avslutad affär kan du genom Payson skicka ett e-postmeddelande med betalningsinstruktioner till din kund. Ännu en fördel med att använda Payson.

Ta betalt på din webbplats
Använd Payson som en komplett betallösning för din e-butik eller webbplats. Det går bra att kombinera Payson med andra betallösningar. Massor av webbutiker i Sverige är anknutna till Payson idag.

Ta betalt med Paysonfaktura
Med Paysonfaktura erbjuder du dina kunder ett tryggt betalalternativ när de handlar på din webbplats. Payson tar kredit- och bedrägeririsken och du får alltid betalt. Säkert och mycket uppskattat.

Skapa en betalknapp eller en betallänk
Perfekt för privatpersoner med hemsidor, för donationer eller insamlingar. Det tar bara en minut att komma igång. Enkel implementering och snygga knappar blir det.

Paysongaranti för säljare
Nätbedragarnas fiende nr. 1 – Erbjud Paysongaranti för att visa att du är seriös när du säljer saker på nätet. Tryggare köpare ger ett högre slutpris. Dessutom är det gratis för dig som säljare. Ännu en fördel för dig som använder Payson.

Kreditering av betalningar för e-butiker

Kreditering
Du som använder Payson för försäljning och har en företagsintegration med Payson kan med endast ett knapptryck kreditera försäljningar vid behov.

Övriga tjänster

Payson API integration
En unik betallösning för dig som har särskilda behov eller stora volymer. Kontakta oss gärna så pratar vi oss fram till en skräddarsydd lösning som fungerar för dig. Några exempel på butiker som använder den här typen av integration är Eniro och Jetshop.

Insättning och uttag
Allt om hur du fyller på ditt Paysonkonto och gör uttag till ditt bankkonto.

Skaffa dig ett Payson konto!

Det finns massor av fördelar med att använda sig ett Payson konto. Du kan tryggt och säkert betala på nätet utan att bli lurad.

Du kan också enkelt tjäna pengar med payson konto!

Lämna ett svar

Stäng meny