Tips på arbeten att göra hemma

Tips på arbeten att göra hemma

Dessa saker kan du arbeta med hemifrån

Det finns en mängd saker du kan göra för att jobba hemifrån. Många drar ett likhetstecken mellan att gå till en plats och arbeta och sedan komma hem igen. Vi är dock många som arbetar hemifrån och skapar oss ett bra liv samt tjänar pengar.

Lista på arbete hemma

Tips arbete hemma

Arbeta som affiliate hemma

Starta hemsidor där du arbetar som affiliate åt andra och säljer deras produkter, tjänster eller varor på din hemsida. Det tar tid att bli en duktig affiliate, men det kan absolut vara värt allt besvär. Det är relativt passiva inkomster när sajterna väl har satt sig hos Google och du har hittat rätt erbjudande åt dina besökare.

Skapa hemsidor åt privatpersoner och företag

Sätt upp mindre hemsidor åt bekanta eller mindre företag. Många är nöjda och glada med att få en hyfsad sajt på webben, som optimeras samt sätts upp enligt deras önskemål. Viktigt att du kan lite SEO tycker jag själv, så att du kan få den att synas i deras nisch på ett bra sätt. En sajt som inte syns, finns inte.

Var skribent åt andra på webben

Jag har själv varit skribent åt andra på Internet. Skapat blogginlägg, satt ihop nyhetsbrev och tagit hand om Facebooksidor åt företag både i Sverige och utomlands.

Gör undersökningar på nätet

Jag har själv bara gjort ett par undersökningar själv på ebben, men det finns de som faktiskt tjänar en bra slant på att utföra marknadsundersökningar åt företag. För detta ändamål finns det speciella nätverk där du kan ansluta dig och utföra dessa undersökningar. Hos E-Research-Global kan du anmäla dig för att delta i betalda undersökningar. Pengarna betalas sedan ut till ditt PayPal-konto. Har du inget PayPal-konto kan du enkelt ordna ett på några minuter. Från ditt PayPal-konto kan du sedan föra över pengar till ditt vanliga bankkonto, eller använda dem som betalning på olika ställen på internet- Många webbutiker accepterar PayPal som betalningsmetod. Anmäl dig till E-Research-Global här och börja tjäna pengar på betalda undersökningar direkt! Det finns flera andra nätverk med betalda undersökningar och där finns bland annat Paid Surveys at Home som är ett stort nätverk. Vill du göra betalda undersökningar för Paid Surveys at Home kan du anmäla dig här! Ett annat stort nätverk med många svenska undersökningar är Toluna. Där kan det även finnas möjlighet att få testa olika produkter. Anmäl dig här till Toluna!

Bokföring

Jag känner flera som arbetar som bokförare åt företag och gör detta både hemma och även utomlands flera månader per år. Antingen kan du ju sköta bokföringen åt ett större företag eller kanske åt ditt familjeföretag. Det finns även firmor där du kan ansluta dig samt utföra bokföring i ett nätverk för andra firmor.

Sökmotoroptimering

Jag har själv arbetat som sökmotoroptimerare åt olika företag från mitt eget hem. Både här i Sverige, men även från utlandet. Vi stämmer av allt via Skype, tar kontakt på tex seo-forum.se eller genom något annat forum och sedan utförs arbetsuppgifterna via datorn från mitt hem.

Utveckla appar

Det finns ju stora möjligheter att lyckas med sin app. Alla gör självklart inte det, men chansen finns absolut att göra det och många tar denna chansen. Du kan ju även arbeta som utvecklare åt någon annan bara du har rätt kunskaper. Jag vet flera som gör detta från hemmet och har lyckats riktigt bra.

Översättningar på Internet

Det finns flera som jag känner som arbetar som översättare på nätet. De är med i flera olika forum för detta och får sina arbeten via dessa forum. De har att göra hela tiden och tjänar helt ok pengar på sitt arbete. En är inriktad på teknisk översättning och en är inriktad på spansk.engelsk översättning. Båda har att göra.

Smyckesdesign

Jag känner ett par smyckesdesigners som arbetar från hemmet. De har börjat från diskbänken och sedan arbetat sig uppåt. En har flyttat utomlands och driver sitt silversmide från Kanarieöarna. En annan har skaffat en lite verkstad på gården och gör alla sina smycken därifrån.

Webbdesigner

Min bror arbetar som webbdesigner på en lite webbyrå i Göteborg och har under perioder arbetat hemifrån. Han har även tagit med sig sitt arbete ut i världen och har bott i Sydamerika och Thailand under perioder. Han har hela tiden arbetat på sajterna från företaget och har kunnat vara webbdesigner under hela tiden fast han har arbetat hemma och ute i vida världen.

Lämna ett svar

Stäng meny