Spara pengar med Black Friday

Spara pengar med Black Friday

Tjäna pengar – Handla på Black Friday

Black Friday har verkligen blivit riktigt stort de senaste åren även i Sverige. Det är dagen efter Thanksgiving i USA och det är den 4:e torsdagen i november. Så i slutet av november infaller Black Friday. Stora rabatter och galna reor är det under denna stora shoppingdag numera!

Black Friday startade i USA

Denna shoppingdag startade i USA, som så många andra saker, och är numera ett globalt fenomen. Julhandeln startar denna dagen i USA och det började med att det var stora reor denna dagen i fysiska butiker. 2013 började det ta fart här hemma i Sverige och bland annat, klädesbutiker och hemelektronikkedjor hängde på trenden och hade ett lite större evenemang denna dagen i november 2012-2013.

Året efter satte det verkligen fart och har blivit ett begrepp även här i Sverige numera. Det är inte ovanligt att det är rabatter på upp till 40% under den magiskt billiga fredagen. Ifall du vill handla nya fina produkter inom alla kategorier under 2017, så sätt fart att spara pengar. Är du yngre, så kan dessa tips i artikeln om hur ungdomar kan tjäna extra pengar bra att läsa.

Spara pengar Black Friday

Butiker som är med på Black Friday

Från början 2012-2013 så var det bara ett fåtal butiker som hade speciella rabatter och skapade ett event runt denna dagen i november. Några av de butiker som verkligen var pionjärer här i Sverige var

Black Friday butiker

Ellos

Media Markt

Elgiganten

H&M

KappAhl

CDON

Nelly

eleven.se

Komplett.se

Dessa butiker gick liksom i bräschen för alla andra fysiska – och webbutiker som numera är självklara att ha stora reor under Black Friday. Fenomenet har verkligen växt i den virtuella världen och här på nätet, så är handeln riktigt stor. Speciellt nu under 2016, så exploderad det med erbjudanden från alla möjliga webbutiker och det handlades massor av varor, tjänster och produkter.

Vi tycker det är en kul företeelse och hade en rekorddag på våra egna webbutiker under Black Friday 2016. En av de butiker som gick extra bra var vår webbutik om ”Hudvård för män”. Den ökade klart bra mot Black Friday tidigare år.

Vi skall arbeta lite mer frekvent med erbjudanden och sökmotoroptimering vad gäller denna fredagen inför 2017, så att den kommer bli ännu bättre nästa år. det skall bli riktigt kul att se vad det kan ge!

Arbetar du själv med Black Friday?

Arbetar du själv med varor, tjänster, erbjudanden eller produkter på webben, så se till att vara ute i god tid för att du verkligen skall kunna få ut maximalt under den magiska fredagen i slutet av november 2017. Sätt upp en kategori på din blogg eller webbutik och arbeta mot den under det kommande året ända fram till Black Friday 2017. Det kan verkligen lyfta din sajt, både att du har ett mål och att du arbetar kontinuerligt under ett helt år med artiklar som riktar sig mot detta ämne.

Spar lite pengar under Black Fredag

Se till att du surfar runt på webben i god tid för att hitta de allra bästa kampanjerna i november varjke år. Du kommer att kunna spara bra med pengar om du gör smarta inköp. Jag lovar att du kommer kunna göra bra med fynd! Som jag nämnde tidigare så är det stora rabatter på upp till 40-50% denna dagen!

Surfa runt bland alla erbjudanden i november och shoppa loss till årets bästa priser!

Lycka till 2017 under Black Friday antingen med försäljning eller inköp eller båda delarna!

Spara pengar med Black Friday

Lämna ett svar

Stäng meny