Satsning med affiliatemarknadsföring

Är du sugen på att starta med affiliatemarknadsföring?

Det finns flera saker att tänka på när man skall satsa med sin affiliatemarknadsföring. Du behöver ha gjort din research i nischen du har tänkt att arbeta med vad gäller svårighet att synas , men även vad gäller utbudet på de produkter du vill arbeta med.

affiliatemarknadsföring

Vi gör just nu en satsning med affiliate i skönhets och hudvårdsnischen med en våra sajter som heter groomingonline.se. Den riktar sig till män, som är intresserade av att ta hand om sitt yttre främst vad gäller skägg, mustasch och hudvård i ansiktet.

Sajten har alla tillbehör du kan tänka dig inom rakning, skägg och mustasch och du kan enkelt hitta dina favoritprodukter och många andra nya saker för ditt yttre inne på sajten.

Jag själv har skägg och har haft det i ca 15 år nu tror jag. Jag kommer förmodligen att alltid ha skägg och jag trivs jätte bra i det. Jag har inte alltid varit så bra på att ta hand om det, utan det har fått växa alldeles för fritt egentligen.

Start av webbplats inom hud och hårvård för män

Sedan vi satte igång sajten, så har jag gjort en djupdykning i nischen vad gäller skägg och tillbehör och verkligen börjat att tänka mer på mitt eget skägg och hur jag kan vårda det.

Sajten har inte varit igång speciellt länge, men det har redan trillat in ett par sales. Ett par bra och ett par mindre sales. Det är mycket jobb att vara affiliate och det är absolut inget du skall satsa på om du inte har tålamod och ett jävar anamma. det tar tid och det kommer att kosta blod, svett och tårar att lyckas.

Inget kommer gratis och så inte heller inkomster på Internet. Även om många vill få det att framstå som det. Du måste arbeta dig uppåt i sökresultaten och verkligen jobba för att få framgång.

Tips på vad du kan göra för att skapa framgång

Du behöver göra din marknadsundersökning. Du skall se till att det finns ett kundunderlag i din nisch innan du sätter igång. Är det en het marknad eller inte. detta måste du kolla av innan du sätter igång annars kastar du bort din tid.

Du måste ha en bra domän, som du kan arbeta med. Finns det äldre domäner lediga, som det redan finns kraft i, så köp en sådan. det kan vara bra för din sökmotoroptimering framöver då du inte behöver bygga lika många länkar in till din nya sajt.

Du skall se till att det är en hungrig marknad du arbetar i. Det skall inte vara en gratismarknad, utan en nisch där folk är villiga att öppna plånboken och betala för sig och köpa dina produkter som du marknadsför.

Nischad webbplats för bästa resultat

Har du egna produkter är det toppen, men annars så marknadsför du andras produkter genom ett affiliatenätverk. detta görs enkelt med tex Adrecord. De har bra support och framstår som den trevligaste aktören vad gäller affiliate nätverk i Sverige enligt mig.

Arbeta dig uppåt i din nisch. detta kommer ta tid. Google släpper inte upp helt nya sajter till de bästa positionerna i sitt sökresultat utan du behöver ha tålamod, arbeta med ditt innehåll, din struktur på sajten samt dina länkar. det tar ca 6 månader till ett år för att verkligen få till bra positioner i många nischer. Ibland mindre tid ibland mer tid, men sedan kan du kanske ligga där högt upp och fånga trafiken i flera år om det vill sig och om dina konkurrenter inte kör om dig.

Vi hoppas på framgång med vår sajt inom hud och hårvård för män och önskar dig all lycka till med de projekt som du själv arbetar med.

Vill du däremot bli affiliate inom spel och casino så kan vi rekommendera Kindred Affiliates. Ett affiliatenätverk med många av de stora varumärkena som Unibet, Maria, Bingo.com, Storspelare, Roxy Palace m.fl. Bra program med bra provision.

Lämna en kommentar