Passion för din nisch på webben

Har du passion är det så mycket enklare att arbeta i en nisch

När du skall starta en blogg, webbplats eller en sajt så se till att du skapar den i en nisch du verkligen brinner för. det blir så mycket enklare att hålla farten uppe då. Fråga mig, jag har gjort misstaget att starta sajter i nischer där jag trodde att det fanns pengar för mig att tjäna men där jag själv saknade passionen för ämnet och nischen helt.

Tror du att jag tjänade några pengar i de nischerna? Självklart inte. De sajterna dog snabbt ut och jag orkade inte ens ta dem till toppen av sökresultaten för sina respektive sökord. det finns säkert folk som kan arbeta i nischer de inte gillar, men jag behöver vara passionerad av ämnet för att det skall fungera bra för mig.

Tjäna pengar nischen

Just ”tjäna pengar” nischen är egentligen relativt överbefolkad med både bra och dåliga sajter i ämnet och det behövs kanske inte en till blogg i ämnet, men jag brinner för att tjäna pengar via webben och har så gjort under flera år. Det är en stor drivkraft och jag gillar även att visa andra hur man kan göra samt pratar gärna om detta outtömliga ämne.

Passionen gör ju att det blir så enkelt att skapa innehåll och det känns aldrig arbetsamt att skriva, undersöka och arbeta med denna nischen. Tvärtom, jag grottar gärna här och skapar innehåll, som jag hoppas skall passa våra besökare och svara på de frågor de själva ställer om hur man kan tjäna pengar via datorn hemifrån.

passion for ett amne

När väl passionen för ett ämne finns, så är det bara att sätta igång och skapa på webben. Det är precis som i vanliga livet att då går det enkelt och allt kommer liksom av sig självt!

Har du glöden och passionen så kommer det av sig självt till stor del och det märker såklart besökarna och de kommer att gilla det du skriver och förmedlar på ett helt annat sätt. Denna passionen skapar en bra kontakt mellan dig som skapar och den som skall konsumera innehållet.

Reseguide om Teneriffa

En av mina passioner är den lilla ön i Atlanten, Teneriffa. Vi har varit där och vi har även bott där under ett år. Det är en fantastisk ö och jag skapade såklart en liten sajt om denna magiska ö utanför Afrika. Det var ett spännande projekt och självklart har jag även där annonser som ger en del passiv inkomst varje månad. Det var så roligt att skapa den sajten och jag pillar självklart med den mellan varven.

Den ligger mig varmt om hjärtat och jag vill inte sälja den eller så utan kommer att behålla den samt fortsätta att skapa bra och intressant innehåll, som rankar bra på Google.se och sedan genererar lite mer inkomst till mig varje månad via annonser som finns på sajten. Det är ju ett fantastiskt sätt att tjäna extra pengar tycker jag.

Vad har du själv för passion?

Det spelar egentligen ingen roll vad du har för passion. Det finns alltid folk som vill läsa om det du gillar på webben. I vissa nischer kommer det självklart att finnas mer eller mindre folk. Det är ju helt naturligt, men det finns alltid någon som kommer gilla det du delar med dig av, så jag tycker absolut att du skall sätta dig ner och starta en egen blogg i något roligt ämne som du själv brinner för.

I vissa nischer finns det även större chanser att tjäna pengar på din blogg eller sajt än i andra mindre spännande nischer. detta går absolut att kolla, så du vet på ett ungefär hur pass mycket folk söker efter det du vill skriva om och man kan även ta reda på hur annonsintäkter kan tänkas se ut innan man startar en ny blogg.

Det är självklart bra att du gör en marknadsundersökning i ämnet innan du startar, men passionen kommer även det att ta dig långt i vilket ämne som helst om du skapar massor med intressant material, så kommer det att finnas besökare på din sajt och även chanser att tjäna pengar via annonser.

Visa på hur du kan starta

I kommande inlägg här på sajten kommer vi att visa på hur du kan skapa en sajt i en nisch där du har passion samt även visa på hur du kan hitta din passion. det är inte alla som vet hur man skall ta fram den där passionen ifall den ligger begraven långt ner i sinnet. det är ju inte alltid accepterat i samhället att man följer sin passion, men det tycker jag absolut att man skall göra så ofta man bara kan. Speciellt på webben!

Du hittar bra information om hur du skall tjäna pengar via datorn här.

Vi återkommer med mer information om både passion och hur du enkelt startar en egen blogg i något ämnen du brinner för. Vi hörs snart igen!

Passion för din nisch på webben

Lämna en kommentar