Goda råd för att jobba hemifrån

Goda råd för att jobba hemifrån

Lista på  goda råd för att jobba hemifrån

Det finns ett gäng med goda råd du kan ta till dig när du vill arbeta hemifrån. Skall du jobba hemma, så behöver du skapa en riktigt bra bas och ett utrymme där du verkligen kan ge järnet de timmar och dagar du skall spendera där.

Du behöver ha en bra arbetsplats, en bra utrustning, och även en attityd som gör det möjligt att arbeta hemifrån, för det är något helt annat än att jobba borta 9-5 varje dag.

Extrajobb hemifrån

Vi kommer här nedan ge ett par av våra bästa råd när du skall arbeta hemifrån. Det är egna erfarenheter vi talar om och vi tipsar om saker du behöver ha på plats när du skall köra igång att jobba hemma.

Arbetsplats hemma

Din arbetsplats i hemmet

Ditt arbetsutrymme är det viktigaste för att du skall få till en bra arbetsplats hemma. Du behöver ha en egen plats, helst ett eget rum där du fritt kan bestämma och husera med ditt arbete. Det är ju där du skall vara kreativ och göra alla timmar. Du behöver trivas och ha allt på plats innan du sätter igång kan jag själv känna.

Jag satt själv länge nere vid köksbordet, men när jag skapade ett eget krypin i ett rum med ett eget litet kontor, så fick jag gjort fyra gånger så mycket på samma tid som när jag satt nere vid köksbordet och arbetade.

Skall du vara riktigt produktiv skall du ha ett eget kontor där du verkligen trivs och kan arbeta helt ostört. Se till att du fixar detta, så du kan producera det du vill på den tid du har för ditt lilla företag eller ditt jobb.

Allt spelar roll, så se till att ha:

En bra stol

En snabb och stabil Internetuppkoppling

Ett bra skrivbord

Kontorsmaterial

En skrivare

Pennor

Papper

Bra belysning

Musik ifall du behöver det

Gärna bilder på det som inspirerar dig på väggarna

Utforma din arbetsplats på rätt sätt

Du behöver ha den bästa arbetsplatsen du kan skapa. Se till att du trivs och har rätt saker på rätt plats, så du kan fokusera på ditt arbete utan en massa onödiga avbrott. Skall du måla och är konstnär, så ser ju din arbetsplats helt annorlunda ut än om du skall sitta still och knacka kod på datorn.

Jag har en mycket enkel design på min egen arbetsplats här hemma. Jag sitter ju ner och skapar mest textmassa på datorn, så jag behöver inget flashigt, men det måste funka så att jag bara kan fokusera på att skapa ord och texter när jag väl sitter ner och skall arbeta.

Viktigt att du är effektiv

Det viktiga är ju att du verkligen arbetar när du är på din egen lilla arbetsplats hemma. Du skall ju ha maximalt med fokus och bara kunna skapa utan avbrott. Skapa dig själv den bästa platsen så du kan ge järnet om du förstår vad jag menar.

Så här du fått några goda råd om hur du kan skapa den bästa arbetsplatsen i ditt eget hem. Se nu till att komma igång och skapa det liv du själv vill ha.

Här får du fina tips och råd på vad du kan arbeta med hemifrån ifall du vill ha några bra uppslag på det.

Goda råd för att jobba hemifrån

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Stäng meny