Fördel med att skapa mycket innehåll på din blogg tips och råd

Blogga ofta och erhåll mer trafik!

det finns många fördelar med att vara aktiv på sin sajt. Uppdatera ofta och dela ditt innehåll på sociala medier är numera en vedertagen sanning om du skall erhålla en aktiv och välbesökt blogg. Det behövs självklart många fler ingredienser för att du skall lyckas, men har du något bra att säga, skriver ofta och delar det i många olika sociala kanaler så har du en bra början.

Det finns även andra vägar att gå för att få mycket besökare till sin blogg och det är att skapa sökmotoroptimerade inlägg som placeras sig högt hos tex Google och sedan erhåller besökare år in och år ut när folk söker efter speciella saker i den nischen du verkar inom.

Denna blogg har bra med trafik

Tjanapengarhemifran.nu har en relativt stor skara folk som besöker oss varje månad. Det spelar ingen roll om vi skriver nytt material eller inte. Vi erhåller trafik ändå och det gör vi genom de inlägg vi redan skapat och som tidigare har placerat sig högt upp hos Google och drar besökare via flera fina sökord i ”tjäna pengar” nischen.

skapa manga blogginlagg

Det är kul att vi kunnat etablera denna enkla sajt på flera fina söktermer som hela tiden skapar besökare åt oss och de annonser vi har liggandes här inne på sajten. Folk klickar sig vidare via våra länkar här på sajten och vi får en liten provision varje gång det händer. Vi arbetar även med att skapa mer trafik till vår sajt om ”manlig hudvård”. Vi skall se vad mycket blogginlägg kan göra i den nischen under 2017.

Vad kan du göra för att skapa mer trafik via din blogg?

Vi listar här nedan saker som är bra för att skapa mer besökare till din sajt:

Stor aktivitet vad gäller blogginlägg, riktade mot specifika sökord i din nisch

Ställ frågor och ge svar till dina besökare så att de är aktiva på din sajt och återkommer fler gånger

Ge svar på frågor som uppstår i din nisch i välformulerade blogginlägg

Sökordsoptimera din sajt för att synas så högt upp det bara går hos Google.se

Dela dina inlägg på sociala medier för större spridning

Få andra sajter att länka in till dina blogginlägg för att du skall erhålla mer styrka i din sajt och på det viset synas än mer i framtiden

Skriv listinlägg, folk älskar listor

Se vilka sökord som drar besökare till din sajt och utveckla med nya inlägg på samma tema

Länka till andra bloggare så de uppmärksammar dig

Kommentera på andras sajter och få en länk tillbaka till dig via kommentarsfältet

Var aktiv på forum och i olika nätverk i din nisch samt ha en signaturlänk så folk ser din sajt vid dina inlägg i de olika forumen

Överleverera alltid på din sajt. Ge dina besökare mer än vad de förväntar sig

Se till att skapa många och bra blogginlägg på sin sajt och arbeta hela tiden med de saker som står här ovan i listan, så skall du se att du erhåller mer och mer trafik via olika kanaler till din blogg. Skriver du mycket så gillar Google dig mer och mer med tiden och du kommer att ranka högre hos deras sökmotor.

Skriv långa och välformulerade blogginlägg om du ändå sätter dig ner och skriver. det ger mest på sikt och alla blir nöjda och glada, både besökare och sökmotorerna. Lycka till!

Fördel med att skapa mycket innehåll på din blogg

Lämna en kommentar