Budget på nätet – Tips

Budget på nätet – Tips

Skapa budget på nätet!

Tips för en budget på Internet!

Att skapa en budget på nätet är enkelt numera. Det finns ett flertal olika budgetverktyg du kan använda för att få ordning på din vardagsekonomi. Oavsett om du är, ungdom, medelålder eller gammal.

budget på nätet smartbudget

Jag har tittat på ett flertal olika budgetverktyg där jag har provat att hålla koll på min ekonomi på Internet. Att du får koll på din budget är av yttersta vikt. Utan koll är du på fel väg.

I denna artikel får du se några fördelar med att ha koll på sin budget. Du kan enkelt skapa dig en budget på nätet.

Det finns ett flertal, men det bästa budgetverktyget är helt klart smartbudget.se.

Smartbudget.se gör det enkelt att hålla koll på privatekonomin och det är lätt att använda.
Med Smartbudget.se kan du:

Skapa en budget

Håll koll på dina inkomster, utgifter och ditt sparande. Med en hushållsbudget kan du planera din ekonomi bättre! har du inte koll på dina inkomster och utgifter hamnar du kanske snabbt hos kronofogden eller hos inkasso. Med smartbudget slipper du allt sådant. Du får koll!

En smart kassabok

I kassaboken lägger du in dina faktiska inkomster och utgifter. Sätt rätt kategori och du kan se om du håller dig inom din budget. Enkel att använda och det ser snyggt och rent ut. Håller du inte koll på kassan är du torsk. Här blir det enkelt.

Samla alla dina avtal

Samla alla dina avtal och få överblick och kontroll över kostnader, avtalstider, m.m. Få påminnelser via e-post om ditt avtal håller på att löpa ut så att du kan agera i god tid.

Avtal skall inte ligga och skräpa. de skall vara ordning och reda bland pappren och viktiga dokument.

Med budgetanalysen kan du jämföra

Analysera din budget och jämför med genomsnittet. Du kan jämföra alla utgifter som t.ex. hyra, elavgift, internet eller varför inte jämföra och se hur mycket pengar du lägger på bio jämfört med snittet. Anylsverktyget gör att du får än bättre koll och kan påverka din ekonomi.

Lägg upp sparmål

Vill du spara ihop till något speciellt? En tv, en ny mobil eller kanske en utlandsresa nästa sommar? Smartbudget hjälper dig att nå ditt sparmål och håller koll på hur mycket du behöver spara per månad. Utan sparkapital är du illa ute. Lev inte dag för dag utan skaffa dig fördelen av att ha pengar sparade på banken.

Håll koll på dina lån

Håll koll på dina lån på ett och samma ställe med hjälp av Smartbudget. Se hur mycket pengar det finns att spara genom att räkna med olika räntor och amorteringsbelopp. Med lånekollen vet du hela tiden hur mycket du betalar och hur dina lån ser ut. amortering och räntor är viktiga saker.

Smartbudget direkt i mobilen

Med Smartbudgets mobila webbsida kan du snabbt och enkelt lägga till poster i din kassabok var du än befinner dig. Sidan är anpassad för iPhone, Android och mobiler med webbläsaren Opera Mobile. Kolla av din ekonomi när du sitter på bussen eller har lite annan tid över.

Det går snabbt och är lätt att se den detaljerade informationen.

Skaffa ett gratiskonto!

Detta är några av alla de fördelar du får när du använder dig av smartbudget.se.

Få koll på din privatekonomi på Internet!

Bra och användbara tips på hur du får koll på din budget på nätet.

Lämna ett svar

Stäng meny