10 skäl till att jobba hemifrån via datorn

Varför skall du arbeta hemifrån egentligen?

Det finns många skäl till varför du skall arbeta hemifrån och i denna artikel tänkte jag visa på ett antal av dessa saker som jag själv anser vara bra. Det finns självklart både fördelar och nackdelar med att arbeta hemma.

Jag tycker dock att fördelarna överväger. Här nedan får du 10 bra anledningar till att arbeta hemma.

Lista på anledningar att jobba hemifrån:

1 Mer frihet

När du arbetar hemifrån, så är det förmodligen för att du skall ha en större frihet såklart. Det är ett av de främsta skälen till varför jag själv vill arbeta enbart från hemmet. Lugn, ro, och att bestämma själv drar hårt i mig. Mer frihet helt enkelt!

2 Vara din egen chef

Jag vill personligen inte ha någon chef egentligen. Ingen som säger till mig att göra någon speciell arbetsuppgift på en viss tid. jag vill bestämma allt själv och trivs bäst när jag kör eget race om man så säger.

3 Flexibla arbetstider

Att kunna bestämma mer över sin egen tid är det många som vill och så även jag själv. Att kunna arbeta när alla andra har ledigt eller att vara ledig efter egen pipa är något jag uppskattar mycket.

10 anledningar varfor jobba hemma

4 Ta snabba beslut

Är du din egen med en mindre firma så tar du ju alla beslutet själv och då blir det snabba ledtider om man så säger. det är inga långa beslutsvägar som det är på tex kommunen eller i större organisationer. Riktigt skönt!

5 Klädkontot minskar

Du kan ju ha vilka kläder du vill när du arbetar hemma. På ett kontor behöver du ju vara snygg och representativ och det behöver du ju inte alls tänka på i hemmets lugna vrå. Där kan du ta alla beslut och driva din firma även i mjukisar.

6 Inga restider

Glöm bilköer och annat när du skall arbeta hemma. Här är du ju direkt på jobbet så fort du kliver in på ditt eget lilla kontor eller arbetsplats du gjort i ordning i hemmet. Riktigt skönt att slippa köer och alla stress som finns där ute på vägarna eller i kollektivtrafiken.

7 kan arbeta när du själv vill

Du väljer ju dina arbetstider mer när du är din egen ifall du har lagt upp det på det viset. Du behöver ju inte stämpla in just klockan 8:00 utan du kan arbeta tidigt, sent eller mitt på dagen om du vill. Gör det som passar dig själv bäst!

8 Inga kontorskostnader

Har du kontoret hemma i källaren eller så, så slipper du ju alla kontorskostnader. Det är riktigt bra speciellt i början av en företagsstart att slippa alla fasta kostnader så långt det går. Ett kontor skapar en stor kostnad för ditt företag, så se till att du har så låga kontorskostnader det bara går.

9 Ta med dig jobbet vart du vill ifall du arbetar via datorn

Arbetar du enbart med en dator och Internetuppkoppling, så kan du ju absolut ta med dig arbetat vart du vill i världen, så snart det bara finns ström och Internet. det är en enorm frihet skulle jag vilja säga. Jag har själv arbetat utomlands med att skriva och skapa hemsidor och det är ett helt ok arbete om jag får säga det själv.

10 Slipper möten, luncher och briefings

Du slipper alla former av möten och annat med tråkiga kollegor när du arbetar hemma från din egen dator. Du har kanske kunder, men de kan du alltid träffa minimalt via Skype eller nåt annat. Du får större frihet och slipper att ha så mycket att göra med andra personer vilket kan vara superskönt många gånger!

Så här tjänar du pengar via datorn

10 skäl till att jobba hemifrån via datorn

Lämna en kommentar